เรือยอร์ชสุดหรู Aqua Blu

Aqua Blu มีความยาว 198 ฟุต เป็นที่รู้จักครั้งแรกในชื่อ HMS Beagle ซึ่งเป็นเรือสำรวจในกองทัพเรืออังกฤษ ก่อนที่จะมีครอบครัวเศรษฐีเทคโอเวอร์และได้กลายเป็นเรือยอทช์ส่วนตัวไปเมื่อเกือบ 20 ปีที่แล้ว และในปีที่ผ่านมาเรือลำดังกล่าวได้เข้าสู่ประเทศที่สาม ในฐานะหนึ่งในเรือสำราญส่วนตัวที่หรูหราที่สุดในโลก โดยแล่นผ่านสถานที่ต่างๆ ที่ยากต่อการเข้าถึงในหมู่เกาะของชาวอินโดนีเซียภายใต้แบนเนอร์ Aqua Expeditions

เรือสี่ชั้นที่มีห้องชุด 15 ห้อง มีกำหนดการเดินทางสามแบบ คุณสามารถดำน้ำหรือดำน้ำตื้นรอบๆเกาะดูปะการังสามในสี่ที่เป็นที่รู้จักกันทั่วโลก เป็นเรือลำล่าสุดในกองเรือสำราญสุดหรูที่ดำเนินการโดย Francesco Galli Zugaro ผู้ประกอบการชาวอิตาลี – อเมริกัน

The 198-foot long Aqua Blu started life as the HMS Beagle, an explorer vessel in the British navy, before it was purchased by a wealthy family and co-opted as a private yacht almost 20 years ago. Last year, it entered its third incarnation: as one of the most luxurious private cruise ships in the world, sailing between various hard-to-reach sites in the Indonesian archipelago under the Aqua Expeditions banner.

The four-deck, 15-suite ship operates three distinct itineraries. It could take you to dive or snorkel around the Raja Ampat Islands, where the warm sea is home to three-quarters of the world’s known coral species. It’s the latest ship in the burgeoning fleet of ultra-luxury cruises operated by Italian-American entrepreneur Francesco Galli Zugaro.

Share on

Published 10th June 2022
×