คนเหล็ก James Trussart กีต้าร์คลาสสิค

คนเหล็ก

ไม่มีการรับรองสำหรับผู้ผลิตกีตาร์ที่ดีไปกว่าการมีพรสวรรค์อย่าง Keith Richards, Eric Clapton และ Jack White เป็นเจ้าของเครื่องดนตรีทำมือหลายชิ้นของคุณ ช่างฝีมือคนนั้นคือ James Trussart ชาวฝรั่งเศสที่ย้ายมาอยู่ที่ลอสแองเจลิสในปี พ.ศ. 2000 และหลายคนถือว่าเป็นผู้ผลิตกีตาร์เหล็กที่มีสไตล์

เป็นการออกแบบดีไซน์ที่ไม่เหมือนใครถือเป็นผู้ผลิตระดับ แนวหน้าของโลก ด้วยราคาหลายพันดอลลาร์ต่อชิ้น และอาจใช้เวลาสร้างตั้งแต่สองสัปดาห์ถึงหกเดือน ได้รับการออกแบบให้มีรูปลักษณ์และสัมผัสเหมือนเครื่อง ดนตรีโบราณพร้อมความน่าดึงดูดยิ่งขึ้นของโครงสร้างโลหะ แต่การได้ลุคที่สวมใส่แล้วน่าพึงพอใจนั้นต้องใช้ความเฉลียวฉลาดและความทุ่มเทในรายละเอียด

James Trussart

Man of Steel

There’s no better endorsement for a guitar maker than having talent the likes of Keith Richards, Eric Clapton and Jack White own several of your handmade instruments. That craftsman is James Trussart, a French native who moved to Los Angeles in 2000 and is considered by many to be the world’s preeminent producer of stylish steel guitars.

For thousands of dollars a piece and can take anywhere from two weeks to six months to build, are designed to have the look and feel of a vintage instrument with the added appeal of metal construction. But achieving that desirable worn-in look takes ingenuity and devotion to detail.

Share on

Published 3rd October 2021
×