พรมวิเศษจาก Kyle Bunting

พรมวิเศษ

20 ปีที่แล้ว Kyle Bunting ผู้บริหารรายการโทรทัศน์ที่อาศัยอยู่ในซานฟรานซิสโก ซื้อบ้านหลังแรกที่เขาเป็นเจ้าของ ซึ่งเขาจ้างนักออกแบบเพื่อมาตกแต่งภายในคนแรกของเขา และสั่งพรมแฮนด์เมดผืนแรกของเขา เป็นพรมที่ผูกปมด้วยมือของคริสโตเฟอร์ ฟาร์ ทำให้เขามีช่วงเวลายูเรก้า เขาถามตัวเองว่า “แล้วถ้าฉันจะทำพรมที่ร่วมสมัยและมีสีสันแต่ทำจากหนังอย่างพ่อล่ะ"

จนถึงปัจจุบัน Bunting และทีมงานของเขาได้ผลิตพรมสั่งทำพิเศษกว่าครึ่งล้านตารางฟุตซึ่งมากเกินพอที่จะครอบคลุมพื้นที่ของปราสาทวินด์เซอร์ที่มีรายได้รวม 100 ล้านดอลลาร์ ทำให้ผลงานของเขาได้รับการจัดแสดงในบ้าน หรือสำนักงานของ Tommy Hilfiger, Kris Jenner และ Carole Radziwill และอื่นๆ อีกมากมาย ทำให้เป็นที่รักของนักออกแบบภายในหลายคนทั้งในประเทศและต่างประเทศ

Magic Carpet Ride

Twenty years ago, Kyle Bunting, a television executive living in San Francisco, bought his first home, hired his first interior designer and ordered his first handmade carpet. The rug, a hand-knotted Christopher Farr, provided him with a eureka moment. He asked himself, “What if I was to make a carpet that was contemporary and colorful but made of hide, like my dad did?"

To date, Bunting and his team have made more than half a million square feet of custom rugs more than enough to cover the floors of Windsor Castle and a total of $100 million in revenue. His pieces have been featured in the homes and/or offices of Tommy Hilfiger, Kris Jenner and Carole Radziwill, among others, and are the darlings of many interior designers nationally and abroad.

Share on

Published 22nd September 2021
×