นำเสนออาหารหรูหรา King Salmon, Caviar, Truffle และ Uni

BROWNE TRADING COMPANY ORA KING SALMON

ปลาแซลมอนที่ถูกเลี้ยงดูในฟาร์ม โดยการเลี้ยงในน้ำที่ใสสะอาดจากเกาะมอร์ลโบโรซาวนด์ในประเทศนิวซีแลนด์ นับเป็นปลาที่เชฟชั้นนำหลายท่านแสวงหา และขนานนามมันว่า ‘’วากิวแห่งท้องทะเล‘’ เนื่องจากมีเปอร์เซ็นต์ไขมันสูง (มีโอเมก้าสาม สูงที่สุดในสายพันธุ์ปลาแซลมอนทั้งหมด) เพราะความสมดุลระหว่างรสหวาน อูมามิ และเนื้อสัมผัสความครีมมี่ ด้วยความเป็นธรรมชาติ และรสชาติเฉพาะตัวจึงเหมาะสำหรับเสิร์ฟเป็นซูชิหรือครูโด เนื่องจากเป็นฟาร์ม Ora King จึงมีจำหน่ายตลอดทั้งปีผ่าน Browne Trading ปลาทั้งตัวมีน้ำหนักราวสี่ปอนด์ Ora King ทุกตัวได้รับการติดแท็กและติดตาม ดังนั้นคุณภาพและแหล่งที่มาจึงเป็นที่ยอมรับและเชื่อถือได้

REGIIS OVA HYBRID CAVIAR

เมื่อพูดถึงคาเวียร์ส่วนผสมคุณภาพ โธมัส เคลเลอร์ เชฟชาวอเมริกันเพียงคนเดียวที่มีร้านอาหารซึ่งมีมนูที่เหมาะเป็นอย่างยิ่งกับระดับสามดาวมิชลินถึงสองแห่ง เขาก่อตั้ง Regiis Ova ด้วยคาเวียร์โปร Shaoching Bishop พวกเขาได้ทำงานร่วมกันเพื่อค้นหาผลิตภัณฑ์ที่คู่ควรกับห้องอาหารและเผยแพร่สู่สาธารณะ ลูกผสมของ Regiis Ova เป็นลูกผสมของปลาสเตอร์เจียนคาลูก้าและอามูร์ ทำให้เกิดไข่ขนาดใหญ่ที่แน่นและให้ความรู้สึกถึงรสชาติ

URBANI WHITE TRUFFLES

เห็ดทรัฟเฟิลขาว ไม่ได้มีไว้สำหรับประกอบอาหารเพียงอย่างเดียวแต่ยังเพื่อปรุงแต่งอาหารด้วยกลิ่นหอมของดินและกลิ่นมัสกี้อันเป็นเอกลักษณ์ เพียงแค่สไลด์บน cacio e pepe ของคุณ พิซซ่าซอสขาว ไข่เจียว หรือมันฝรั่งอบเนย เพื่อลิ้มรสอาหารเลิศรส Urbani เป็นครอบครัวที่อยู่ในธุรกิจทรัฟเฟิลมาตั้งแต่ปี พ.ศ. 2395 และนับตั้งแต่เดือนกันยายนถึงธันวาคม เป็นช่วงที่เห็ดทรัฟเฟิลขาวมีความพิเศษและดีที่สุดของอิตาลี

CITARELLA UNI

Citarella เป็นบริษัทผู้จัดหาอาหารทะเลที่มีอายุเก่าแก่นับศตวรรษในนิวยอร์ค เป็นแหล่งรวมของที่ไม่เหมือนใคร จากโขดหินที่เย็นยะเยือกของชายฝั่ง เม่นทะเลที่จับได้ตามธรรมชาตินี้ มีรสชาติสตรองและมีเนื้อครีมที่เข้มข้นกว่าปลาทะเลชนิดหนึ่ง ซึ่งเป็นแหล่งเดียวที่สำคัญจากซานตาบาร์บารา แคลิฟอร์เนียและฮอกไกโด ประเทศญี่ปุ่น “รสชาติ” ที่หอมหวานและชุ่มฉ่ำสามารถเสิร์ฟได้บนข้าวเหมือนร้านอาหารญี่ปุ่น วางบนขนมปังปิ้งเนยเป็นอาหารเรียกน้ำย่อย หรือนำไปบดกับเนยเพื่อใช้สำหรับซอสพาสต้า

Ora King Salmon
Citarella Uni
Urbani White Truffles

BROWNE TRADING COMPANY ORA KING SALMON

Raised in the crystal waters of Marlborough Sound in New Zealand, this farmed salmon has become the fish so many great chefs covet. Some refer to it as “Wagyu of the sea" because of its high fat percentage (it has the highest Omega-3 content of all salmon species) but also because of its balance between sweet and umami flavours and buttery texture, which makes it a natural fit for serving as sushi or crudo. Because it’s farmed, Ora King is available year-round through Browne Trading in four-pound fillets or whole fish (scaled and gutted). Every Ora King is tagged and traced, so quality and provenance are assured.

REGIIS OVA HYBRID CAVIAR

When it comes to the quality of ingredients, Thomas Keller never compromises. So when it comes to caviar, the only American chef with two Michelin three-star restaurants is probably an excellent go-to. He founded Regiis Ova with caviar pro Shaoching Bishop. They’ve worked together to find a product worthy of his kitchens and make it available to the public. Regiis Ova’s Hybrid is a crossbreed of Kaluga and Amur sturgeon, creating large, firm eggs that finish light on the palate.

URBANI WHITE TRUFFLES

The beauty of white truffles is that they require almost no work. They’re not meant for cooking but rather to finish dishes with a fragrant punch of earthy, musky goodness. Simply shave them over your cacio e pepe, a white-sauce pizza, an omelet or buttery potatoes to take a dish from delicious to transcendent. The Urbani family has been in the truffle business since 1852, and from September to December is when this most exclusive of Italy’s coveted mushrooms—the white truffle—is at its peak.

CITARELLA UNI

Century old New York seafood purveyor Citarella sources its exceptional uni from the rocky, chilly waters of coastal Maine. This wild-caught sea urchin is more assertive in flavor and creamier in texture than its counterparts from Santa Barbara, California and Hokkaido, Japan, the other prime uni grounds. The buttery, sweet, briny “tongues" can be served simply over rice like a sushi master would, atop buttery toast as an appetizer or pureed with butter to use as a base for a decadent pasta sauce.

Share on

Published 7th July 2021
×