ทะเลสีฟ้าอันกว้างใหญ่ Welcome to the cost of Saudi Arabia

ทะเลสีฟ้าอันกว้างใหญ่ ที่รายล้อมไปด้วยก้อนน้ำแข็งที่ดูเหมือนลอยอยู่จากระยะไกล ถือเป็นฉากที่สวยงามและน่าทึ่ง ขณะที่คุณเข้าใกล้ ไม่ว่าจะโดยเฮลิคอปเตอร์หรือเรือเร็ว คุณสามารถมองเห็นเรือยอชท์ที่สวยที่สุดในโลก ซึ่งจอดอยู่นอกชายฝั่งของเกาะลับนี้ในเดือนตุลาคมของปีที่แล้วเป็นเวลาถึงห้าวันด้วยกัน ซึ่งถือได้ว่าเป็นการจัดงานที่ถูกจัดขึ้นใหม่อย่างยิ่งใหญ่โดยเจ้าภาพ และได้บันทึกลงในปฏิทินทางทะเลทั่วโลก

มีมอลตาฟอลคอนที่สวยงามซึ่งเป็นหนึ่งในเรือยอทช์ที่ใหญ่ที่สุดในโลกที่ความสูง 289 ฟุต และเรือลำอื่นๆ อีก 57 ลำที่มีลักษณะคล้ายกัน ซึ่งมีความยาวรวมกันกว่า 2 ไมล์ครึ่ง พวกเขาเดินทางมาเพื่อเข้าร่วมงานเทศกาลแห่งวัฒนธรรม อาหาร ศิลปะและความบันเทิงบนเกาะแห่งนี้ ซึ่งก่อนหน้านี้ไม่มีผู้คนอาศัยอยู่นอกชายฝั่งซาอุดีอาระเบีย ทางตะวันออกของชาร์ม เอล-ชีค ในอียิปต์

Dunes
Sailing Yachts
House
Yachts
Canyon
Water Ski

From a distance they looked like ice cubes floating in the vast blue sea. As you drew closer, however, whether by helicopter or speedboat, the remarkable scene came into sharp focus: a fleet of some of the most beautiful yachts in the world, moored discreetly off the coast of a secret island that, for five days last October, played host to an extraordinary new event on the global marine calendar.

There was the stunning Maltese Falcon, one of the world’s largest sailing yachts at 289 feet. They, and 57 other vessels like them with a combined length of over two and a half miles, had arrived at a formerly uninhabited island off the coast of Saudi Arabia, east of Sharm El-Sheikh in Egypt, for a festival of culture, cuisine, art and entertainment.

Share on

Published 18th September 2021
×