ร้านอาหาร Russ & Daughters

แม้ว่างานเลี้ยง dinner แบบนั่งโต๊ะจะเป็นช่วงเวลาที่สนุก แต่บางครั้งช่วงที่ดีที่สุดก็คือการเดินเล่นไปรอบๆ พร้อมกับแก้วเครื่องดื่มในมือ และอีกมือก็คงจะต้องเป็นของว่างเลิศ และนี่คือหนึ่งในผู้ที่อยู่เบื้องหลังชาร์กูเทรี ชีส และอาหารคุณภาพสูง เพื่อช่วยให้คุณได้รวบรวมสุดยอดออร์เดิร์ฟสำหรับ cocktail party ของคุณ

Russ & Daughters
สถาบันแห่งหนึ่งจาก Manhattan’s Lower East Side ในรัฐนิวยอร์กที่ส่งต่อกิจการมายังรุ่นที่ เน้นขายอาหารทะเลปรุงสไตล์ชาวยิวเป็นหลักมานานกว่าศตวรรษ ซึ่งรวมถึงสุดยอดปลาแซลมอนรมควันและปลาแฮร์ริ่งดองในประเทศ บรรพบุรุษของ Joel Russ เป็นผู้อพยพจากโปแลนด์ที่เริ่มต้นด้วยการขายปลา Schmaltz จากถังบนถนนในย่าน Lower East Side ในปี 1907 ก่อนที่จะเปิดร้านในปี 1914 พร้อมกับลูกสาวสามคนของเขา ปัจจุบันขยายสาขาเป็นร้านกาแฟมีทั้งหมดสามแห่งทั่วนิวยอร์ก พวกเขายังมีบริการเดลิเวอรี่อีกด้วย เช่น revered pickled lox ปลาสเตอร์เจียนรมควัน แซลมอนโนวาป่าตะวันตกรมควัน และเนื้อปลาแฮร์ริ่งในซอสมัสตาร์ดดิลล์ russandaughters.com

จากบทความโดย Jemima Sissons

As much fun as a seated dinner party can be, some of the best times are had roaming around with a drink in one hand and the perfect snack in the other. This is one of the top artisans behind high-quality charcuterie, cheese and more to help you assemble—overnight—the ultimate spread of hors d’oeuvres for your cocktail hour.

Russ & Daughters
A New York institution, the fourth-generation operation on Manhattan’s Lower East Side has sold seafood-centric Jewish delicacies for more than a century, including some of the best-smoked salmon and pickled herring in the country. Forefather Joel Russ, an émigré from Poland, began by selling schmaltz herring from a barrel on the streets of the Lower East Side in 1907 before opening a store in 1914 with his three daughters. With three cafés across New York now, they also ship their products, including their revered pickled lox, smoked sturgeon, smoked western wild nova salmon and herring fillet in mustard dill sauce. russanddaughters.com

From the article by Jemima Sissons

Share on

Published 15th February 2024
×