เฟอร์รารี่ ปูโรซานเก้: Ferrari Purosangue

ทีมงานใน Maranello ไม่ต้องการให้ Purosangue ถูกเรียกว่า SUV ในทางเทคนิค เนื่องจากเป็นรถครอสโอเวอร์ แต่พวกเขาสร้างรถที่มีระยะห่างจากพื้นเกือบ 7.3 นิ้ว มีเบาะนั่งขนาดเต็ม 4 ที่นั่ง และเบาะนั่งอิสระ 4 ที่นั่ง มีระบบบังคับเลี้ยวที่โลก ต่างเรียกมันว่า Ferrari SUV ไม่ว่าในกรณีใด ให้คิดว่ามันเป็นรถประเภท fastback grand tourer ที่มีความสามารถอย่างเหลือเชื่อ พร้อมด้วยพื้นที่ใช้งานมากมาย เบาะหลังแบบปรับเอนได้ และความเร็วสูงสุดที่ 193 ไมล์ต่อชั่วโมง ต้องขอบคุณเครื่องยนต์ V-12 ที่มีกำลัง 725 แรงม้า

การตกแต่งภายในมีประสิทธิภาพอย่างเหลือเชื่อ โดยมีส่วนสูง 5 ฟุต 10 นิ้ว ข้างโมเดลสามารถชิดหลังคาได้เนื่องจากขนาดของรถนั้นน่าประทับใจ ภายนอกมีที่ปัดน้ำฝน สามารถใช้ความเร็ว ทำความสะอาดกระจกหลังได้ด้วยแรงลม ดังนั้น ไม่เป็นไรถ้าคุณคิดว่า Purosangue เป็น SUV เพราะคุณจะไม่เข้าใจผิดว่าเป็นอย่างอื่นนอกจาก Ferrari จาก 393,350 ดอลลาร์

The folks in Maranello really don’t want the Purosangue to be called an SUV and technically they’re correct, as it’s a crossover but when they created a vehicle with nearly 7.3 inches of ground clearance, four full-size seats, and independent four-wheel steering, the world took to calling it the Ferrari SUV, and here we are. In any case, think of it as an incredibly capable fastback grand tourer with loads of usable room, reclining rear seats, and a top speed of 193 mph thanks to the raucous naturally aspirated V-12 with 725 hp.

The packaging is incredibly efficient, a 5-foot-10-inch-tall driver standing next to the model can kiss the roof as well as incredibly clever: The trick aero negates the need for a rear wiper; at speed, the back window is squeegeed clean by just a well-directed rush of wind. So it’s fine if you think of the Purosangue as an SUV, because you’ll never mistake it for anything but a Ferrari. From $393,350

Share on

×