ตาฮีตี เฟรนช์โปลินีเซีย Tahiti French Polynesia

Tahiti – French Polynesia ตาฮีตี เฟรนช์โปลินีเซีย

เมื่อเกิดการระบาดของโรคติดต่อครั้งใหญ่จึงเป็นสาเหตุให้เกิดการปิดพรมแดนทั่วโลก การเดินทางระยะไกลได้หยุดชะงักลงหลายเดือนหรือนานกว่านั้น แม้ว่าบางประเทศได้เริ่มเปิดพรมแดนสำหรับนักท่องเที่ยวอีกครั้งในช่วงซัมเมอร์นี้ ซึ่งส่วนใหญ่เป็นประเทศที่รอดพ้นจากการแพร่ระบาดอย่างรุนแรง สถานที่ที่น่าสนใจที่สุดอย่างไม่ต้องสงสัยคือเฟรนช์โปลินีเซีย

เป็นประเทศที่มีผู้ติดเชื้อ Covid-19 น้อยกว่า 70 รายและไม่มีผู้เสียชีวิต ด้วยเหตุนี้ จึงเปิดให้บริการอีกครั้งในเดือนกรกฎาคมสำหรับการเยี่ยมชมแบบปลอดการกักกัน Guy Laliberté ผู้ร่วมก่อตั้ง Cirque du Soleil เป็นเจ้าของเกาะปะการังยาว 1.7 ไมล์ที่นี่ Laliberté วางแผนที่จะเปิดให้นักท่องเที่ยวเข้าชมได้ในช่วงปลายปี โดยให้บริการเฉพาะทั้งเกาะในรูปแบบการซื้อกิจการ สามารถรองรับแขกได้มากถึง 52 คนในราคาประมาณ 1 ล้านดอลลาร์ต่อสัปดาห์

Tahiti – French Polynesia

When the pandemic prompted border shutdowns across the world, long-haul travel seemed unlikely for months, if not longer. Reassuringly, though, a few nations already began reopening borders to American travelers this summer, most were countries that escaped severe outbreaks. Undoubtedly the most appealing so far is French Polynesia.

The country recorded fewer than 70 Covid-19 cases in total, and no deaths. As a result, it reopened in July for quarantine- free visits. Cirque du Soleil cofounder Guy Laliberté owns a 1.7-mile-long atoll here. Laliberté plans to open it to visitors at the end of the year, offering the entire island only on a buyout basis, able to host up to 52 people for about $1 million per week.

Share on

Published 20th February 2022
×