เปิดตัว Panerai Luminor 8 Days Titanium และ Patek Philippe 5712G

Massimo Frascella

Panerai Luminor 8 Days Titanium

พรรณราย ลูมิเนอร์ 8 วัน ไทเทเนี่ยม“ฉันชอบนาฬิกามาตลอด แต่สำหรับฉัน ทุกอย่างเปลี่ยนไปเมื่อภรรยาพูดกับฉันในปี 2014 ว่า ‘เมื่อคุณเป็นผู้กำกับ ฉันต้องการให้เราไปที่ร้านพรรณรายเดิมที่ฟลอเรนซ์ และซื้อนาฬิกาให้ เฉลิมฉลองโอกาสนี้’ เรารักพรรณรายมาโดยตลอดสำหรับสิ่งที่แบรนด์นำเสนอ ความเรียบง่าย คลาสลิคลงตัวด้วยลุคที่เหมาะแก่การใช้งาน ด้วยการออกแบบดีไซน์ที่ทันสมัยซึ่งเป็นมรดกอันยอดเยี่ยมของอิตาลี เราก็เลยทำอย่างนั้น

Johannes Huebl

Patek Philippe 5712G“สิ่งนี้เป็นของขวัญให้ฉันโดยภรรยาของฉันเนื่องในวันเกิดครบรอบ 40 ปีของฉัน เธอรู้ว่าฉันได้ดูมันเป็นเวลานานและไม่ง่ายเลยที่จะเข้าสู่ตลาดนาฬิกาได้ เพราะ 5712G เป็นที่ต้องการอย่างมาก มันเป็นนาฬิกาที่สวยงามและไม่เหมือนใคร เธอสามารถติดต่อเพื่อนที่ดีของเรา Ruediger Albers ที่ Wempe เพื่อรับมัน ฉันมีความสัมพันธ์ที่ยาวนานกับ Wempe ตั้งแต่ฉันเติบโตในเยอรมนี ซึ่งเป็นการแกะนาฬิกาที่บูติกในนิวยอร์กนั้นมีความพิเศษและสำคัญอย่างมาก

Panerai Luminor 8 Days Titanium

Massimo Frascella

Panerai Luminor 8 Days Titanium

“I’ve always enjoyed watches, but for me it all changed when my wife said to me back in 2014, ‘When you become a director, I want us to go to the original Panerai boutique, in Florence, and buy a watch to celebrate the occasion.’ We’ve always loved Panerai for what the brand represented, simplicity, functionality and its great Italian heritage. So we did just that.

Johannes Huebl

Patek Philippe 5712G

“This was gifted to me by my wife for my 40th birthday. She knew that I had looked at it for a long time and that it wasn’t very easy to get on the watch market because a 5712G is so sought after. It’s such a beautiful and unique timepiece. She was able to contact our good friend Ruediger Albers at Wempe to get it. I’ve had a longstanding relationship with Wempe, since I grew up in Germany. The unwrapping of the watch at the boutique in New York was very special.

Share on

Published 21st September 2021
×