ร้านอาหาร: Torrisi Bar & Restaurant

การร่วมทุนครั้ง ตั้งอยู่ในอาคารพัค เมเจอร์ ฟู้ด กรุ๊ป ได้เปิดร้านอาหารสุดอินเทรนด์แห่งใหม่ในนิวยอร์กซิตี้ ซึ่งเชฟมาริโอ คาร์โบน และริช ทอร์ริซี ได้เริ่มต้นความร่วมมือกันเมื่อทศวรรษที่แล้ว มีเมนูที่ Torrisi เป็นผู้นำในการสร้างสรรค์ มีรสชาติของอาหารฝั่งตะวันออกตอนล่างของแมนฮัตตัน คาเปลลินีกับล็อบสเตอร์มีกลิ่นอายของกวางตุ้ง เนื่องจากทางร้านมีขิงและต้นหอมอยู่ในเส้น ทำให้มี ragu แก้มวัวที่ได้รับแรงบันดาลใจของขนมพายจากเมกา และเซปโพลก็เป็นก้อนแป้งที่บางเบามีความกรอบนอกที่อร่อยเกินกว่าจะจินตนาการได้ในลิตเติ้ลอิตาลี แต่อาหารที่แสดงให้เห็นถึงทักษะอันละเอียดอ่อนของห้องครัวจริงๆ ก็คือราวีโอลินี่ รสชาตินี้สดใหม่จากทะเล โดยมีกุ้งชิ้นที่ปรุงสุกอย่างสมบูรณ์แบบในพาสต้าอันละเอียดอ่อนที่คลุกเคล้ากับน้ำมันมะกอกและซอสหญ้าฝรั่น

With this new venture, based in the Puck Building, Major Food Group has penned a love letter to New York City, where chefs Mario Carbone and Rich Torrisi’s partnership began more than a decade ago. Throughout the menu which Torrisi has taken the lead creating there are nods to Manhattan’s Lower East Side. Capellini with lobster has a Cantonese influence, thanks to the ginger and scallion in the noodles; there’s a beef-cheek ragù inspired by Jamaican patties; and the zeppole are an ethereal cloud of dough with a crackly-crisp exterior better than anything imaginable in Little Italy. Yet the dish that really shows off the kitchen’s subtle skill is the raviolini. It tastes of the sea, with pieces of prawn perfectly cooked inside a delicate pasta that’s bathed in an understated olive-oil-and- saffron sauce.

Share on

Published 12th December 2023
×