ร้านอาหารสุดหรู Apricity

คำว่า “apricity” เป็นคำในศตวรรษที่ 17 ซึ่งครั้งหนึ่งเคยแสดงถึงความอบอุ่นของดวงอาทิตย์ในฤดูหนาว สำหรับ Nicholson, Apricity ร้านอาหารของเธอเปิดในช่วงฤดูใบไม้ผลินี้ในย่าน Mayfair อันหรูหราของเมืองนี้สะท้อนให้เห็นถึงการฟื้นฟู แนวคิดที่ใช้กับเมนูตามฤดูกาล และยังรวมถึงความเป็นอยู่ที่ดีของพนักงานของเธอ

Nicholson กล่าวไว้ว่า แม้ว่าเมนูนี้จะเป็นเมนูสุขภาพที่ “เน้นผัก" เป็นส่วนใหญ่ แต่เมนูนี้ไม่ใช่เมนูที่ไม่มีเนื้อสัตว์ ซึ่งเป็นเทรนด์ในหมู่เชฟฝีมือดีหลายคนที่ขึ้นพาดหัวข่าวเพื่อให้คำมั่นสัญญาว่าจะสร้างประสบการณ์การรับประทานอาหารชั้นเลิศที่เป็นมิตรต่อโลก

The word “apricity," a 17th-century term that once denoted the warmth of the winter sun. For Nicholson, Apricity, both the word and her restaurant, which opened this spring in the city’s upscale Mayfair neighborhood embodies regeneration and rejuvenation, concepts that apply not just to her low-waste, hyper-seasonal menu but also to the well-being of her staff.

While the menu is “veg-forward," as Nicholson puts it, it isn’t meatless, a trend among many haute chefs who have made headlines for pledging to create planet-friendly fine-dining experiences.

Share on

Published 27th November 2022
×