เพนต์เฮาส์สุดหรู Miami New One Thousand Museum Residences

One Thousand Museum Residences แห่งใหม่ของไมอามี่

Zaha Hadid Architects เป็บบริษัทที่ได้สร้างอาคาร One Thousand Museum Residences แห่งใหม่ของไมอามี่ มีลานจอดเฮลิคอปเตอร์บนชั้นดาดฟ้า บีชคลับส่วนตัว และเป็นสถานที่สำคัญของเมืองอีกด้วย ถือว่าเป็นอีกหนึ่งผลงานในโครงการสถาปัตยกรรมที่ท้าทายที่สุดในการดำเนินการ เอกลักษณ์ของบริษัทนี้คือลวดลายของหยดน้ำมีทั่วพื้นที่ในอาคาร รวมถึงที่ออกกำลังกายในร่มและกลางแจ้งที่มีขนาดใหญ่

อาคารแห่งนี้มีชั้นมากถึง 50 ชั้น เพนต์เฮาส์จะมี 5ห้องนอน 6 ห้องน้ำ ห้องน้ำมีขนาด 11,500 ตารางฟุต ส่วนห้องนอนนี้จะเป็นที่อยู่อาศัยแบบเบ็ดเสร็จเพียงที่เดียวเท่านั่น ที่ตกแต่งภายในที่สมบูรณ์แบบด้วยบริษัท Hernan Arriaga และ Luxury Living โดยใช้เทคโนโลยีอัจฉริยะผ่านแอพ มีอุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์รอบบ้านมีทั้งในห้องนั่งเล่น โฮมยิม ห้องสื่อ หรือแม้กระทั่งห้องครัวอิตาลีที่สามารถควบคุมได้ผ่านโทรศัพท์หรือแท็บเล็ต

Miami’s new One Thousand Museum Residences, created by Zaha Hadid Architects, has already become a city landmark, despite being considered one of the world’s most challenging architectural projects to execute, thanks to its sinuous exoskeleton. The firm’s signature “water drop" motifs abound throughout the common spaces, which include a vast indoor-outdoor wellness center, a rooftop helipad, a private beach club and an on-premises bank vault.

Fifty floors up sits one of 10 full-floor mansions in the sky. This 11,500-square-foot, five bedroom, 6.5-bath penthouse is the tower’s only completely turnkey residence, with interiors and furnishings completed by Hernan Arriaga and Luxury Living. Fully wired for app-based smart technology, the home’s ambient features and electronics in the glass-walled living room, home gym, media room and Italian kitchen can be controlled from phone or tablet.

Share on

×